Bloemen blijven de grote passie voor Ellen. Sinds het jaar 2000 is ze werkzaam als bloemist en heeft ze talloze boeketten, arrangementen en gelegenheidsbloemwerk gemaakt. Voor veel mensen zijn bloemen van grote betekenis bij belangrijke momenten in het leven.

Assortiment

Bloemen op bestelling

Wil je graag een mooie boeket, een bloemstuk, losse bloemen of heb je speciale wensen? Op bestelling is dit zeker mogelijk. Neem hiervoor contact op via 06-52012752 (Ellen).

Trouwboeketten

Een bruiloft is een feestje van twee mensen die (minimaal) 1 dag in het middelpunt van de belangstelling staan. Elke bruiloft is anders en heeft bijvoorbeeld een eigen thema, kleur of ander idee passend bij de “hoofdpersonen”. Voor elke wens van deze hoofdpersonen denkt Smaakvol Slochteren graag mee voor de bloemen tijdens deze bijzondere dag.

Denk bijvoorbeeld aan de corsages, autostukken en natuurlijk het bruidsboeket. Tevens kunnen we de trouwlocatie aankleden met prachtig bloemwerk.

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Rouwarrangementen

Maar weinig gebeurtenissen zijn zo vervelend als het verlies van een naaste. Maar het afscheid nemen van deze bekende dient wel op een passende en prettige manier te gebeuren. We kunnen u hierin op verschillende manieren begeleiden. Maar we vergeten nooit om de stukken naar persoonlijke smaak te maken.

Vakkennis

Voor alle stukken geldt dat Ellen haar persoonlijke aanpakt gecombineerd met haar vakkennis, maakt dat ze de juiste bloemstukken weet te maken voor elke gelegenheid.

Wilt u gebruik maken van haar vakmanschap neem dan contact op met Ellen om uw wensen te bespreken.