De Winkel

In de zomer van 2013 hebben we achter in de boerderij, waar vroeger de werkpaarden stonden, een winkelruimte gemaakt. De balken die vroeger de hooizolder vormde hebben we weer op dezelfde manier teruggebracht. Ook de oude gebinten hebben we in het zicht gelaten. Hierdoor is en sfeervolle ruimte ontstaan. Een oud halfrond kozijn geeft een doorkijkje naar de stal waar de schapen staan.

 

Assortiment

Natuurlijk is ons smaakvolle lamsvlees volop verkrijgbaar in de winkel. Het vlees is vers ingevroren. Meestal verpakt in verpakkingen voor twee personen.

Naast het lamsvlees van eigen boerderij verkopen we rundvlees van de Eytemaheert. Heerlijk rundvlees van grasgevoerde Groninger Blaarkoppen.

Naast het vlees bieden we een uitgebreid assortiment streekproducten van lokale boeren en producenten aan. Zo hebben we kaasjes, sappen, jam en vele andere smaakvolle producten. Ook onze smaakvolle losse theeën welke we schenken in de theeschenkerij zijn in onze winkel verkrijgbaar. Daarnaast tref je er verschillende leuke cadeautjes en artikelen met een knipoog naar onze schapenhouderij. Maar ook gelooide schapenvachten zijn bij ons verkrijgbaar. De huiden die we verkopen zijn in Nederland gelooid op duurzame wijze.

Relatiegeschenken

Wilt u een origineel en smaakvol geschenk geven aan een relatie of een bijzonder kerstpakket aan uw medewerkers? Ook dan kunt u bij ons terecht. Steeds meer bedrijven en verenigingen weten ons te vinden voor originele en smaakvolle relatiegeschenken. Van kleine bedankjes tot uitgebreide pakketten, alles is mogelijk. Graag denken we mee om een passend geschenk samen te stellen. Ook is het mogelijk de kerstpakketten bij ons op de boerderij uit te reiken in combinatie met bijvoorbeeld een heerlijke barbecue.