Samenwerking

In samenwerking met de Sikkes Hoeve starten we met de verkoop van prachtig rundvlees. Op deze pagina vind je meer informatie over het rundvlees, de pakketten en hoe je deze kunt bestellen.

Het rundvlees

De kwaliteit van onze producten maar zeker ook de kwaliteit van leven van onze dieren staat bij ons hoog in het vaandel. De Hereford koeien waar we mee werken passen goed in dit geheel. Deze koeien hebben een aantal fantastische eigenschappen. Door hun natuurlijke hardheid en graasgedrag zijn het de ideale natuurbeheerders. Ze dragen bij aan de vegetatie diversiteit en zorgen dat gebieden open blijven waardoor o.a. weidevogels een aantrekkelijk leefgebied houden. Het rijke aanbod van grassen en kruiden uit de gebieden hebben een positieve invloed op de gezondheid van de dieren. Dit zorgt samen met de ruimte, de tijd en de rust die de dieren krijgen voor smaakvol en gezond vlees.

Hereford koeien

 

Het vlees

In onze winkel kan je een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment aan diepgevroren vlees. Veelal verpakt per twee stuks. Heb je liever een pakket met verschillende soorten vlees dan is dit ook mogelijk.

Dit gezonde, grasgevoerde, duurzame en smaakvolle vlees bieden we aan in de volgende pakketten:

Optie 1: Rundvleespakket 3 kg – €15,00 pkg

Optie 2: Rundvleespakket 6 kg – €14,50 pkg

Optie 3: Rundvleespakket 12kg – €14,00 pkg

De pakketten bevatten alle onderdelen van het rund dus zowel biefproducten als stoofvlees en gehakt producten. Allemaal even smaakvol. Het vlees is diepgevroren en vacuümverpakt. Hierdoor neemt het vlees weinig ruimte in beslag, blijft de smaak behouden en is het lang houdbaar.