Theeschenkerij

In onze theeschenkerij met zonnig terras is een ideale omgeving om even tot rust te komen, gezellig bij te kletsen of een (kinder)feestje te geven. We laten je graag kennis maken met onze smaakvolle streekproducten en de mooie omgeving.

Assortiment

In onze theeschenkerij bieden we een groot assortiment heerlijke smaakvolle theeën aan. We hebben altijd ruim 15 verschillende soorten aangevuld met theeën passend bij het seizoen. Zoals bijvoorbeeld een smaakvolle rooibos thee met honing in de wintermaanden en een frisse groene thee met cactus en vijg in de zomer. Natuurlijk schenken we ook heerlijke (biologische) koffie, cappuccino of een straffe espresso.

Terras

Zittend op ons terras heb je uitzicht op de dierenweide waar onze geiten Hanneke en Janneke nu al de dienst uit maken. Ook kan het zijn dat een van onze katten je welkom heet met het geven van een kopje langs je been.

Groepen

Voor groepen organiseren we graag een programma op maat. Voor groepen vanaf 6 personen maken we graag een programma op maat. Onze (boeren) high tea bevat veel huisgemaakte lekkernijen en natuurlijk onbeperkt thee drinken. Dit geeft je de kans alle soorten theeën uit onze theeschenkerij te proeven. Dus organiseer je een vrijgezellenfeest, een uitstapje met vriendinnen of wil je zomaar eens gezellig bijkletsen reserveer dan een van onze befaamde high tea’s.

Maar ook voor een uitgebreide barbecue kun je bij ons terecht. Je proeft ons smaakvolle lamsvlees maar ook rund- en varkensvlees uit de streek.

Een high tea of barbecue is ook te combineren met bijvoorbeeld een demonstratie schapendrijven of een workshop bloemschikken.

Kinderfeestjes

Onze kinderfeestjes zijn laagdrempelig en voor ieder kind een feest. We maken kennis met de dieren, spelen leuke spellen en bakken zelf een “stokbroodje” boven het kampvuur.

De vrijheid, de dieren en naar hartenlust spelen. Het zijn allemaal ingrediënten voor een geslaagd verjaardagspartijtje op de boerderij.

Gebruik maken van onze ruimte?

Wil je zelf een workshop geven of een bijeenkomst houden? Dan bestaat er de mogelijkheid onze theeschenkerij te gebruiken. Heb je interesse? Dan nodigen we je uit contact met ons op te nemen.

Graag denken we mee om er gezamenlijk een mooie dag van te maken en heten iedereen van harte welkom op onze boerderij en in onze theeschenkerij!