Lekker creatief bezig zijn in een sfeervolle omgeving onder deskundige begeleiding. Het zijn allemaal ingrediënten voor een geslaagde workshop bij ons in de theeschenkerij. Regelmatig organiseren we zo’n gezellige workshop voor groepen vanaf 6 personen met verschillende onderwerpen.

Bloemschikken

Onder de deskundige begeleiding van Ellen geven we regelmatig workshops bloemschikken. Door haar jaren lange ervaring weet ze elke keer weer met een verrassend arrangement te komen passend bij elk seizoen. Hierbij zorgt ze voor veel variatie in de stijlen. De ene keer een strak bloemwerk en de andere keer een speels arrangement. Waarbij er telkens ruimte blijft voor je eigen creativiteit.

Overige workshops

Naast onze workshops bloemschikken organiseren we in samenwerking met anderen ook andere workshops. Voorbeelden hiervan zijn vilten, schilderen en tekenen.

Wil je zelf ook graag een workshop geven maar beschik je niet over de juiste ruimte? Dan nodigen we uit contact met ons op te nemen,

Onbezorgd genieten

Wanneer je je opgeeft voor een van onze workshops kun je onbezorgd genieten en je creativiteit de vrije loop laten gaan. Wij zorgen voor alle materialen, bloemen en gereedschap zodat je zo kan aanschuiven en het genieten kan beginnen. Tijdens de workshop kun je natuurlijk een van onze (ruim 15 soorten) theeën proberen en genieten van onze huisgemaakte cake.

Workshop op locatie

Ook geven we onze bloemschikworkshops op locatie. Zo verzorgen we al jaren workshops bij buurthuizen en bedrijven. Al vanaf 8 personen is het mogelijk om bij jou op locatie te komen.  Wij zorgen natuurlijk voor alle materialen. Voor meer informatie neem contact met ons op.